Skoskåp med 4 hyllor Casa Selección

Skoskåp med 4 hyllor Casa Selección
128,55 kr
Optimera organiseringen av din skosamling med den 4-hylliga garderoben Casa Selección, ett måste för designentusiaster! Hem & Trädgård.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Skoskåp med 4 hyllor Casa Selección

Skoskåpet Casa Selección med 4 hyllor är den perfekta förvaringsenheten för modeälskare och designentusiaster. Denna förvaringslåda har utformats speciellt av Casa Selección för att uppfylla behoven hos personer som vill hålla sina skor organiserade och inom räckhåll.

Väskan är tillverkad av högkvalitativa material och ser inte bara bra ut, den är också hållbar och slitstark. Den moderna, raffinerade designen passar perfekt ihop med alla inredningsstilar och ger ditt hem en elegant touch.

Tack vare de 4 hyllplanen rymmer denna garderob ett stort antal skor av alla storlekar och typer. Du kan förvara alla dina par skor på ett och samma ställe, så att du slipper röra runt och slösa tid på att leta efter rätt par.

Denna produkt är lätt att montera och rapide tack vare de detaljerade instruktionerna. Du kommer att kunna njuta av ditt skoskåp på nolltid.

Detta kompakta och praktiska skoskåp är perfekt för små utrymmen och hittar lätt sin plats i ditt sovrum, omklädningsrum eller hall. Det kan också användas för att förvaraautres föremål som väskor eller modeaccessoarer.

Detta skoskåp med 4 hyllor från Casa Selección ingår i kategorin Hem & Trädgård och är ett perfekt val för dem som gillar att hålla sitt hem organiserat samtidigt som de behåller stil och funktionalitet.

Unna dig högkvalitativ förvaring med skoskåpet med 4 hyllor Casa Selección, ett måste för alla mode- och designälskare.

Mer information

Varumärke Casa Selección
Tillverkarens SKU 122913
Färg grå
Färg Grå
Storlek TU - Franska storlekar som standard