Dörrmatta i kokosfiber och gummi Casa Selección Flowers

Dörrmatta i kokosfiber och gummi Casa Selección Flowers
90,23 kr
Ge din entré en touch av blommor med dörrmattan i kokosfiber och gummi från Casa Selección. Ett måste för ditt hem!
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Dörrmatta i kokosfiber och gummi Casa Selección Flowers

Denna tapet i kokosfiber från Casa Selección är det perfekta tillbehöret för att lysa upp entrén till ditt hem. Med sin blommiga design ger den en touch av natur och fräschör till din utomhusinredning. Den är tillverkad av kvalitetsmaterial och är både robust och attraktiv. Gummibasen ger ett perfekt grepp för att förhindra sprickor och garantera optimal säkerhet.

Denna kokosfibermatta är perfekt för utomhusbruk och eliminerar effektivt salt och damm innan de kommer in i ditt hem. Tack vare kokosfiberstrukturen kan den dessutom användas för att slipa skosulorna och ge dem en grundlig rengöring.

Dörrmattan har en modern och elegant design som passar perfekt i alla typer av inredningar. Oavsett om det är för entrén till ditt hem, en balkong eller till och med en terrass, kommer den att ge en touch av charm och vänlighet till din exteriör. Dess gummibas gör den dessutom extremt stabil, även på hala eller fuktiga underlag.

Så denna Casa Selección dörrmatta är inte bara praktisk, den är också estetiskt tilltalande. Dess blommiga design och ljusa färger kommer garanterat att charma dina gäster så snart de anländer. Lägg till en touch av skoj i ditt hem med denna dörrmatta i kokosfiber och kohud Casa Selección Flowers. Den finns i kategorin Hem och Trädgård och är det perfekta tillbehöret för att komplettera din utomhusinredning. Unna dig en funktionell och attraktiv dörrmatta från Casa Selección.

Mer information

Varumärke Casa Selección
Tillverkarens SKU 122915
Färg svart/brun
Färg Svart
Storlek TU - Franska storlekar som standard