Arabisk dörrmatta i kokosfiber och gummi Casa Selección 1

Arabisk dörrmatta i kokosfiber och gummi Casa Selección 1
90,23 kr
Ge din entré en touch av det exotiska med dörrmattan Arabic i kokosfiber från Casa Sélection, för ditt hem och din trädgård!
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Arabisk dörrmatta i kokosfiber och gummi Casa Selección 1

Upptäck den arabiska dörrmattan från Casa Selección! Denna dörrmatta är tillverkad av naturlig kokosfiber och ger din entré en exotisk touch. Med sin kokosnötsbas ger den optimal stabilitet för att förhindra att den glider på din sol. Dess eleganta, moderna design gör den till ett perfekt tillbehör för att dekorera ditt hem eller din trädgård.

Detta kvalitetsparasoll är designat av det kända varumärket Casa Selección och är både funktionellt och attraktivt. Kokosfiber är känt för sin styrka och väderbeständighet, vilket gör det till en hållbar produkt för både inomhus- och utomhusbruk. Den håller också kvar salt och fukt så att dina fotsulor hålls torra och fräscha.

Arabic Paillasson är det perfekta valet för hem- och trädgårdsentusiaster. Den ger en touch av värme och färg till din entré samtidigt som den är funktionell. Dessutom är den lätt att rengöra - torka eller dammsug den bara för att hålla den ren och fräsch.

Denna produkt är också miljövänlig, eftersom gummit som används för dess bas är tillverkat av förnybara källor. Genom att köpa denna dörrmatta gör du ett ansvarsfullt val för ditt hem och för vår planet.

Genom att köpa den arabiska dörrmattan från Casa Selección gör du något för ditt hem och din trädgård. Ge din entré en modern och praktisk touch med denna kvalitetsdörrmatta. Den är perfekt för vardagsbruk och kommer att stå emot tidens tand. Beställ nu och unna dig den perfekta hemaccessoaren för att välkomna dina gäster med stil och elegans!

Mer information

Varumärke Casa Selección
Tillverkarens SKU 122918
Färg svart/brun
Färg Svart
Storlek TU - Franska storlekar som standard