Stegmatta av kokosfiber Casa Selección Welcome

Stegmatta av kokosfiber Casa Selección Welcome
107,00 kr
Välkommen hem med dörrmattan Step Fibre de Coco från Casa Selección - ett varmt välkomnande för ditt hem och din trädgård.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras på 24 timmar

Beskrivning

Stegmatta av kokosfiber Casa Selección Welcome

Välkommen till din entré med Step Fibre golvmatta från Coco Casa Selección Welcome! Denna magnifika stol kommer att ge en välkomnande touch till din entré samtidigt som den skyddar ditt hem från stänk utifrån.

Designad av varumärket Casa Selección, kombinerar denna stolsmatta stil och funktionalitet för att erbjuda dig en högkvalitativ produkt. Stolsunderlägget är tillverkat av naturlig kokosfiber och är slitstarkt och kommer att hålla i många år framöver. Den enkla, eleganta designen med "Welcome" i svarta bokstäver ger en varm känsla till din uteplats.

PVC-basen på denna matta ger perfekt vidhäftning till alla ytor, vilket undviker risken för sprickor och säkerställer optimal stabilitet. Kokosfibern är dessutom absorberande och håller kvar fukt, så att skorna hålls rena och torra.

Denna matta är perfekt för utomhusbruk, oavsett om det är vid ingången till ditt hem, i din trädgård eller på din balkong. Den är också perfekt för inomhusbruk, i vardagsrummet eller till och med i köket. Tack vare sin hållbarhet och enkla underhåll är denna matta ett viktigt tillbehör för ditt hem och din trädgård.

Step Fibre kokosmatta Casa Selección Welcome hör hemma i kategorin "Hem & Trädgård" av en uppenbar anledning. Förutom sina praktiska användningsområden ger den en dekorativ touch till din uteplats och ger dina gäster ett varmt välkomnande. Det är också en utmärkt stol för vänner och familj, som kommer att uppskatta dess kvalitet och eleganta design.

Med sin hållbarhet och mångsidighet kommer Step Fibre coco bordsduk Casa Selección Welcome att vara en värdefull tillgång för ditt bord. Beställ din idag och skapa en välkomnande entré till ditt hem!

Mer information

Varumärke Casa Selección
Tillverkarens SKU 122920
Färg brun/svart
Färg Brun
Storlek TU - Franska storlekar som standard