Spegel av plast Casa Selección

Spegel av plast Casa Selección

323,70 kr

276,07 kr

-15%
Ge ditt hem liv med plastspegeln Casa Selección! Lätt ram av polystyren, enkel att hänga horisontellt eller vertikalt. Hem & Trädgård.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Spegel av plast Casa Selección

Plastvägglampan Casa Selección är ett praktiskt och elegant val för ditt hem eller din trädgård. Den är tillverkad av högkvalitativ polypropylen och har utmärkt styrka och hållbarhet. Spegeln mäter 34 cm och är idealisk för användning i alla rum och ger en klar och ljus bild av din egendom.

Spegeln är lätt och enkel att hantera och kan flyttas för att passa dina behov, oavsett om det är i sovrummet, badrummet eller till och med ute i trädgården. Dessutom passar den enkla, moderna designen perfekt in i alla inredningsstilar.

Denna spegel är en produkt från det kända varumärket Casa Selección och är utformad för att uppfylla dina krav och förväntningar när det gäller kvalitet. Du kan vara säker på att njuta av denna spegel i många år utan att behöva oroa dig för att den slits ut eller försämras.

Kort sagt, Casa Selección vägglampa i plast är ett praktiskt, elegant och högkvalitativt val för ditt hem eller din trädgård. Den ger en klar och tydlig vy och hjälper dig att alltid se ut som bäst. Lägg till den till din möbelsamling och börja njuta av dess många fördelar redan idag.

Mer information

Varumärke Casa Selección
Tillverkarens SKU 123382
Färg blanco
Färg Vit
Storlek TU - Franska storlekar som standard