8-armad metallhängare Casa Selección

8-armad metallhängare Casa Selección
360,92 kr
Upptäck den 8-armade klädhängaren i metall från Casa Selección, ett måste för ditt hem och din trädgård. Solid och elegant, perfekt för att organisera ditt utrymme.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

8-armad metallhängare Casa Selección

Mässing 8 metallbälte från Casa Selección är ett måste för alla som älskar hem och trädgård. Det är tillverkat av högkvalitativ metall och erbjuder exceptionell styrka och hållbarhet för dina kläder. Dess 35 mm rör ger ett starkt och stabilt grepp och klarar en maxvikt på 10 kg. Så den är perfekt för att säkra väskor, kläder, skjortor och även dina tyngsta klädesplagg.

Med sina 8 spännen erbjuder detta bälte stor kapacitet och låter dig maximera utrymmet i dina kläder. Oavsett om dina kläder är kalla eller obekväma hjälper detta bälte dig att organisera dina kläder på ett praktiskt och attraktivt sätt.

Förutom sin användbarhet är detta bälte också en designdetalj i din garderob. Dess elegans och enkelhet gör det till ett perfekt komplement till din inredning. Oavsett om det är i ett sovrum, badrum eller till och med ett omklädningsrum med öppen planlösning, kommer detta bälte att ge en touch av sofistikering till ditt utrymme.

De 8 metallbältena i mässing Casa Selección är ett måste för alla som uppskattar ordning och skönhet i sitt hem. Med sin överlägsna kvalitet och eleganta design är det det perfekta valet för optimal organisation och en touch av stil i din trädgård. Lämna inte dina kläder i en enda röra utan välj detta praktiska och eleganta bälte.

Mer information

Varumärke Casa Selección
Tillverkarens SKU 123920
Färg svart
Färg Svart
Storlek TU - Franska storlekar som standard