Söta gräsblommor Villa Collection Kvist

Söta gräsblommor Villa Collection Kvist

183,03 kr

133,94 kr

-27%
Skapa en känsla av natur i ditt hem med Villa-kollektionen Kvist och dess mjuka gräsblommor. Perfekt för hem och trädgård.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Söta gräsblommor Villa Collection Kvist

Villa-kollektionen Kvist ger en touch av friskhet och natur till ditt hem med de dekorativa blommorna av mjukt gräs. Dessa konstgjorda blommor är tillverkade av de finaste materialen och är otroligt verklighetstrogna och ger en varm och välkomnande atmosfär till alla rum.

Varje blomma är noggrant utformad för att likna en riktig växt, med noggranna detaljer och naturliga färger. Med sitt frodiga utseende och mjuka struktur kommer dessa dekorativa blommor att ge ditt hem en touch av grönska utan att kräva något underhåll.

Dessa konstgjorda blommor är perfekta för allergiker eller de som inte har gröna fingrar och är ett perfekt alternativ till färska blommor. De håller sig vackra och fräscha året runt, utan behov av vatten eller solljus.

Villa Kvist -kollektionen är utformad för att komplettera tous inredningsstilar, oavsett om de är moderna, klassiska eller rustika. De mjuka gräsblommorna är perfekta för att ge en touch av grönska till alla rum, oavsett om det är ett vardagsrum, sovrum eller badrum.

Med den överlägsna kvaliteten hos varumärket Villa Collection kan du vara säker på att dessa dekorativa blommor kommer att hålla länge och behålla sin ursprungliga skönhet. Ta in naturen i ditt hem med Villa-kollektionen Kvist och lys upp ditt hem med dessa vackra dekorativa blommor av mjukt gräs.

Mer information

Varumärke Villa Collection
Tillverkarens SKU 12507
Färg beige
Färg Beige
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1