Gräs blommor Villa Collection Kvist

Gräs blommor Villa Collection Kvist

183,03 kr

133,94 kr

-27%
Lägg till en touch av elegans och förfining till ditt hem eller din trädgård med dekorativa gräsblommor Villa Collection Kvist.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Gräs blommor Villa Collection Kvist

Villa Collection Kvist dekorativa gräsblommor är ett elegant och raffinerat tillskott till ditt hem eller din trädgård. Dessa blommor är designade av det välkända varumärket Villa Collection och ger en touch av natur och skönhet till ditt utrymme. Dessa dekorativa blommor är tillverkade av högkvalitativa material och är både hållbara och realistiska, vilket skapar en varm och inbjudande atmosfär.

De dekorativa gräsblommorna från Villa Collection Kvist är perfekta för både naturälskare och inredare och är unika i sitt slag. Deras skira, realistiska design gör dem till det perfekta dekorativa elementet för alla rum i ditt hem, oavsett om det är vardagsrum, sovrum eller till och med badrum. De är också perfekta för att ge en touch av grönska till din trädgård eller balkong.

Villa Collection Kvist dekorativa gräsblommor finns i en mängd olika färger och storlekar, så att du kan blanda och matcha dem efter dina önskemål. De är också enkla och praktiska att ta hand om, eftersom de varken behöver vatten eller ljus. Så du kan njuta av deras skönhet utan att behöva oroa dig för underhåll.

Lägg till en touch av natur och sofistikering till ditt hem eller din trädgård med dekorativa gräsblommor Villa Collection Kvist. Deras exceptionella kvalitet och eleganta design gör dem till ett perfekt val för alla som vill ge en touch av friskhet och liv till sin inomhus- eller utomhusmiljö. Gör dem till mittpunkten i din inredning och låt dig förföras av deras tidlösa charm.

Mer information

Varumärke Villa Collection
Tillverkarens SKU 12511
Färg beige
Färg Beige
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1