Tabell Villa Collection Bodo [Storlek 44,5x70,5 cm]
4 529,19 kr
Förvandla ditt hem till ett elegant paradis med Villa Collection Bodo bord av Villa Collection. Ta med dig skönheten från utomhusmiljön inomhus.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Tabell Villa Collection Bodo

Bordet Villa Collection Bodo är det perfekta tillskottet till ditt hem eller din trädgård. Tillverkat av det kända varumärket Villa Collection, kombinerar detta bord både elegans och funktionalitet för att ge en touch av stil till ditt utrymme.

Bordet Villa Collection Bodo har en elegant, modern design som enkelt kompletterar alla inredningar. Den rymliga bordsskivan ger gott om plats för måltider med familj och vänner, eller för att arbeta bekvämt på din bärbara dator.

Bordet är tillverkat av högkvalitativa material och är både stabilt och hållbart. Den robusta metallramen ger optimal stabilitet, medan bordsskivan i trä ger en varm och naturlig touch till ditt utrymme.

Bordet Villa Collection Bodo är också mycket praktiskt. Den vikbara designen gör det enkelt att förvara när du inte behöver det, vilket gör det till ett perfekt val för små utrymmen. Dessutom är elle lätt och enkelt att flytta, så att du kan använda det inomhus eller utomhus efter behov.

Oavsett om du använder det som matbord, skrivbord eller arbetsyta ger bordet Villa Collection Bodo ett bekvämt och elegant utrymme för alla dina aktiviteter. Dess mångsidiga design gör det till ett perfekt val för hem, trädgårdar, balkonger eller terrasser.

Som en del av Villa-kollektionen är detta bord också ett verkligt dekorativt element. Elle kommer att ge en touch av sofistikering till ditt utrymme och lägga till en modern och elegant touch till din inredning.

Kort sagt, bordet Villa Collection Bodo är ett måste för alla som vill ha både funktionalitet och estetik i sitt hem eller sin trädgård. Med sin överlägsna kvalitet, praktiska design och tidlösa elegans kommer elle att bli en investering som du kommer att ha glädje av i många år framöver. Beställ nu och lägg till en touch av Villa Collection till ditt hem eller din trädgård!

Mer information

Varumärke Villa Collection
Tillverkarens SKU 14318
Färg beige
Färg Beige
Storlek 44,5x70,5 cm - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1