Skål Bitz Kusintha [Storlek 20 cm]

Skål Bitz Kusintha [Storlek 20 cm]

158,54 kr

122,79 kr

-23%
Förvandla ditt hem till ett grönt paradis med skålen Bitz Kusintha, ett måste från Bitz för ditt hem och din trädgård.
Lägg till i önskelista

Säljs av 4

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Skål Bitz Kusintha

Välkommen till den färgglada världen på Bitz! Vi är glada att kunna presentera vår nya produkt: skålen Bitz Kusintha. Skålen är designad för hemmet och trädgården och är både praktisk och elegant. Med sin unika form och ljusa färger kommer den att ge din vardag en touch av skoj.

Skålen är tillverkad av högkvalitativa material och är både robust och lätt. Du kommer att kunna använda den både inomhus och utomhus, för familjens måltider eller bara för att koppla av utomhus. Den ergonomiska designen gör den behaglig och enkel att använda, oavsett om du serverar mat eller njuter av en varm dryck.

Skålen Bitz Kusintha är också mycket mångsidig. Du kan använda den som en traditionell skål för flingor eller soppor, eller som en behållare för växter eller små föremål. Den moderna designen passar in i alla inredningsstilar och gör den till ett dekorativt element i sig själv.

På Bitz bryr vi oss om miljön. Det är därför vi har valt att använda återvinningsbara material för att tillverka vår Bitz Kusintha skål. Så att du kan njuta av denna produkt samtidigt som du hjälper till att bevara vår planet.

Med Bitz Kusintha-skålen behöver du inte längre välja mellan funktionalitet och estetik. Den här skålen kombinerar båda för att ge dig en unik kulinarisk upplevelse. Så varsågod, lägg till en touch av färg och stil i ditt hem och din trädgård med Bitz Kusintha-skålen. Beställ din nu och lägg till den i din samling Bitz!

Mer information

Varumärke Bitz
Tillverkarens SKU 14934
Färg blå
Färg Blå
Storlek 20 cm - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1