Salladsskål Bitz Kusintha [Storlek 24 cm]

Salladsskål Bitz Kusintha [Storlek 24 cm]
240,91 kr
Lägg till en touch av stil i ditt kök med salladsskålen Bitz Kusintha, tillverkad av Bitz för Maison & Jardin.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 5 eller 7 dagar

Beskrivning

Salladsskål Bitz Kusintha

Salladsskålen Bitz Kusintha är det perfekta valet för att ge ditt kök en touch av stil. Denna salladsskål är tillverkad av Bitz, specialister på produkter för hem och trädgård, och kombinerar elegans och funktionalitet.

Salladsskålen är tillverkad av högkvalitativa material och är hållbar och reptålig, vilket gör den perfekt för daglig användning i ditt kök. Den runda formen och de släta kanterna gör den till ett perfekt val för servering av sallader, frukt eller pasta.

Salladsskålen Bitz Kusintha har också en unik, modern design som ger ditt bord en sofistikerad touch. Med sin neutrala färg och sitt diskreta mönster passar den utmärkt till alla dukningar.

Förutom att vara elegant är denna salladsskål också mycket praktisk. Den generösa storleken ger dig gott om plats att servera måltider till familj och vänner. Dessutom är den lätt att rengöra och tål maskindisk, vilket gör livet enklare.

Oavsett om du är värd för en sofistikerad middagsbjudning eller en avslappnad grillfest utomhus kommer salladsskålen Bitz Kusintha att vara ett viktigt tillskott till din porslinssamling. Den kan också användas som ett dekorativt element för att förvara frukt eller grönsaker i ditt kök.

Unna dig salladsskålen Bitz Kusintha idag och njut av en kvalitetsprodukt som ger dina måltider en touch av elegans. Dess tidlösa design och funktionalitet gör den till ett perfekt val för alla tillfällen. Missa inte detta tillfälle att komplettera din porslinssamling med en högkvalitativ produkt från Bitz.

Mer information

Varumärke Bitz
Tillverkarens SKU 14936
Färg bärnsten
Färg Brun
Storlek 24 cm - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1