Karaff i glas Bitz Kusintha [Storlek 1.2 L]

Karaff i glas Bitz Kusintha [Storlek 1.2 L]
427,89 kr
Uppdatera ditt hem med Bitz Kusintha glaskaraff: elegans och funktionalitet för dina favoritdrycker. Av Bitz, för Maison & Jardin.
Lägg till i önskelista

Säljs av 2

Tillgängliga - Levereras i 5 eller 7 dagar

Beskrivning

Karaff i glas Bitz Kusintha

Beundra den här eleganta kannan i räfflat, tonat glas när du häller upp vatten eller fruktjuice i ett glas. Tillbringaren finns i grönt, gult, rose, blått och i glas transparent, och när du köper en produkt från Kusintha-kollektionen stöder du också behövande barn i de mest missgynnade regionerna i världen.

Kannan rymmer 1,2 liter, är 25,5 cm hög och har en diameter på 9,6 cm. Tål maskindisk. Kusintha är ett pågående biståndsprojekt som lanserades 2018 av Christian Bitz och hans partner Lisette Rützou. Kusintha fokuserar på de mest utsatta regionerna på planeten och bygger brunnar lokalt för att ge tillgång till dricksvatten, säkrar grödor och ser till att barn har möjlighet att gå i förskola och skola. Kollektionen Kusintha består av vackra glasprodukter, och vid varje försäljning doneras en del av priset till projektet Kusintha. Från 2018 till 2021 har vi samlat in mer än 700 000 DKK till livsviktiga projekt. Kusintha har bidragit till att bygga 9 brunnar, säkra grödor och inrätta en förskola i Malawi. Det långsiktiga målet för projektet är att donera mer än 200 000 DKK per år från försäljningen av Kusintha-produkter.

Mer information

Varumärke Bitz
Tillverkarens SKU 14939
Färg grön
Färg Grön
Storlek 1.2 L - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1