Champagneglas Bitz Statue (x2) [Storlek 27,5 cl]

Champagneglas Bitz Statue (x2) [Storlek 27,5 cl]

329,94 kr

228,08 kr

-31%
För in elegans och modernitet i ditt hem med Bitz Statue champagneglas (x2), ett måste för alla hem- och trädgårdsentusiaster.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Champagneglas Bitz Statue (x2)

Bitz Statue champagneglas (x2) är en elegant och sofistikerad produkt som kommer att ge en touch av glamour till dina speciella kvällar. Varumärket Bitz är känt för sina högkvalitativa produkter för hem och trädgård, och detta champagneglas är inget undantag.

Detta champagneglas är tillverkat med omsorg om detaljerna och är ett äkta föremål d&039;art. Den eleganta formen och kristallglasfinishen ger det en lyxig, raffinerad look som kommer att imponera på dina gäster.

Champagneglaset Bitz Statue (x2) är inte bara estetiskt tilltalande utan också mycket funktionellt. Med en kapacitet på 200 ml är det perfekt för servering av champagne, mousserande vin eller till och med cocktails. Den fint bearbetade basen säkerställer optimal stabilitet för att undvika risk för spill.

Designen på detta champagneglas är inspirerad av grekiska statyers skönhet och elegans, vilket ger en sofistikerad touch till ditt bord. De handmejslade detaljerna ger en extra dimension till glasets estetik och gör det till ett riktigt samlarobjekt.

Champagneglaset Bitz Statue (x2) är inte bara perfekt för speciella tillfällen, det är också ett utmärkt val för vardagsbruk. Det högkvalitativa glaset gör det slagtåligt och lätt att rengöra, vilket gör det hållbart och praktiskt för långvarig användning.

Oavsett om det är för en romantisk middag eller en kväll ute med vänner, Bitz Statue champagneglas (x2) kommer att vara den perfekta följeslagaren för oförglömliga stunder. Unna dig en touch av lyx och sofistikation med detta magnifika champagneglas från Bitz, ett oumbärligt tillskott till din servissamling.

Missa inte chansen att köpa detta Bitz Staty champagneglas (x2) och lägg till en touch av klass och elegans till ditt hem och din trädgård. Beställ nu och njut av en exceptionell kvalitetsprodukt som kommer att göra alla speciella tillfällen minnesvärda.

Mer information

Varumärke Bitz
Tillverkarens SKU 15805
Färg transparent
Färg Vit
Storlek 27,5 cl - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 2