Tapasbricka med liten skål Bitz (x4) [Storlek 38x14x7 cm]

Tapasbricka med liten skål Bitz (x4) [Storlek 38x14x7 cm]

795,17 kr

529,74 kr

-33%
Njut av dina tapas med stil med Bitz serveringsbricka och matchande skålar. Perfekt för hem och trädgård.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Tapasbricka med liten skål Bitz (x4)

Tapasbrickan med liten skål Bitz är det perfekta tillbehöret för alla dina måltider med vänner eller familj. Brickan är tillverkad av Bitz, ett varumärke som specialiserat sig på kvalitetsprodukter för hem och trädgård, och är både elegant och praktisk.

Brickan är utformad för servering av tapas, hors d'oeuvres eller amuse-bouches och består av fyra små keramikskålar och en stor bricka i akaciaträ. Skålarna är perfekta för att presentera olika såser, dippar eller tillbehör, medan brickan rymmer ett urval av välsmakande rätter.

Brickans design är både modern och rustik, med sina råa träkanter och färgglada keramikskålar. Detta gör den till ett dekorativt föremål i sig, som ger din dukning en stilfull touch. Skålarna finns dessutom i en rad olika färger, så att du kan välja den som bäst kompletterar din servis och dekoration.

Brickan är tillverkad av högkvalitativa material och är slitstark och tålig. Akaciaträ är känt för sin styrka och hållbarhet, medan keramik är stöttåligt och lätt att rengöra. Så du kan använda denna tapasbricka vid många tillfällen utan att oroa dig för att den ska skadas.

Förutom att vara praktisk och attraktiv är den här serveringsbrickan också miljövänlig. Materialen som används är hållbara och miljövänliga, vilket gör den till ett ansvarsfullt val för ditt hem och din trädgård. Dessutom är den lätt att rengöra, så du kommer att kunna använda den igen på nolltid.

Oavsett om du är värd för en middagsbjudning med vänner, en aperitif eller helt enkelt en familjemåltid, kommer tapasbrickan med liten skål Bitz att vara ett användbart tillskott på ditt bord. Den hjälper dig inte bara att presentera dina rätter på ett elegant sätt, den gör det också enklare att servera och dela dina läckra förberedelser.

Kort sagt, tapasbrickan med liten skål Bitz är ett måste för alla älskare av gemytlig mat. Med sin eleganta design, kvalitetsmaterial och praktiska funktion kommer den garanterat att uppfylla alla dina förväntningar. Vänta inte längre med att lägga till den i din samling av hem- och trädgårdstillbehör.

Mer information

Varumärke Bitz
Tillverkarens SKU 24267
Färg svart/multifärg
Färg Svart
Storlek 38x14x7 cm - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 4