Glasskål Bitz Kusintha [Storlek 25 cm]

Glasskål Bitz Kusintha [Storlek 25 cm]

183,03 kr

133,69 kr

-27%
Förgyll ditt bord med glastallrikar Bitz Kusintha. Perfekt för att visa upp dina rätter, förrätter, sallader och desserter.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Glasskål Bitz Kusintha

Duka bordet med vackra tallrikar i tonat glas. Använd dem till förrätter, sallader, desserter, kakor eller som små rätter. När du köper produkter från Kusintha-kollektionen stöder du också barn i utsatta situationer i några av världens mest missgynnade regioner.

Tål maskindisk. Kusintha är ett pågående biståndsprojekt som lanserades 2018 av Christian Bitz och hans partner Lisette Rützou. Kusintha fokuserar på de mest utsatta regionerna på planeten, bygger brunnar lokalt för att ge tillgång till dricksvatten, säkrar grödor och ser till att barn har möjlighet att gå på dagis och i skolan. Kollektionen Kusintha består av vackra glasprodukter, och vid varje försäljning doneras en del av priset till projektet Kusintha. Från 2018 till 2021 har vi samlat in mer än 700 000 DKK till livsviktiga projekt. Kusintha har bidragit till att bygga 9 brunnar, säkra grödor och starta en förskola i Malawi. Det långsiktiga målet för projektet är att donera mer än 200 000 DKK per år från försäljningen av Kusintha-produkter.

Mer information

Varumärke Bitz
Tillverkarens SKU 25980
Färg blå
Färg Blå
Storlek 25 cm - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1