Salladsskål Bitz Wood [Storlek 30 cm]

Salladsskål Bitz Wood [Storlek 30 cm]

795,17 kr

515,67 kr

-35%
Lägg till en touch av natur och stil med salladsskålen Bitz Wood, perfekt för ditt hem och din trädgård. Upptäck kvaliteten hos varumärket Bitz.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Salladsskål Bitz Wood

Salladsskålen Bitz Wood är det perfekta tillbehöret för att ge en naturlig och elegant touch till ditt hem och din trädgård. Tillverkad av Bitz, ett varumärke som specialiserar sig på kvalitetsprodukter för hem och trädgård, är denna salladsskål både attraktiv och praktisk.

Träet som används vid tillverkningen är av högsta kvalitet, vilket ger oslagbar styrka och hållbarhet. Den eleganta, moderna designen passar in i alla inredningsstilar, både i och utanför hemmet.

Tack vare sin generösa storlek är denna salladsskål idealisk för servering av sallader, frukt eller till och med varma rätter vid måltider med familj och vänner. Den djupa formen och de rundade kanterna gör den enkel och säker att hålla i.

Men salladsskålen Bitz Wood är mer än bara ett köksredskap: den kan också användas som ett dekorativt element i din trädgård. Du kan placera växter, blommor eller ljus på den för att skapa en varm och vänlig atmosfär.

Förutom att vara funktionell är denna salladsskål också miljövänlig. Den är tillverkad av hållbart producerat trä och bidrar till att bevara vår planet samtidigt som den ger ditt hem en touch av natur.

Den är lätt att ta hand om och rengörs enkelt med tvålvatten för att hålla den i perfekt skick. Den tidlösa designen gör dessutom att den kommer att hålla i många år utan att förlora sin charm.

Lägg till en touch av natur och elegans till ditt hem och din trädgård med salladsskålen Bitz Wood. En kvalitetsprodukt som är både praktisk och attraktiv, och som säkert kommer att uppfylla alla dina dekorations- och köksbehov. Tveka inte att unna dig denna oumbärliga produkt för hemmet och trädgården.

Mer information

Varumärke Bitz
Tillverkarens SKU 26799
Färg trä/hav
Färg Beige
Storlek 30 cm - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1