Disk Bitz Wood [Storlek 22 cm]

Disk Bitz Wood [Storlek 22 cm]

158,54 kr

123,17 kr

-22%
Upptäck Bitz Wood skål, en kvalitetsprodukt från Bitz, för att förbättra ditt hem och din trädgård.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Disk Bitz Wood

Upptäck Bitz Wood fat, ett måste för ditt hem och din trädgård. Denna produkt från Bitz kombinerar stil och funktionalitet för att ge dig en unik upplevelse. Detta fat är tillverkat av högkvalitativt trä och är både elegant och slitstarkt, perfekt för daglig användning.

Med sina generösa mått är fatet Bitz Wood perfekt för att servera dina favoriträtter vid måltider med familj och vänner. Den rektangulära formen ger fatet en modern look och passar perfekt in i alla miljöer. Oavsett om det är för en utomhusfest eller en inomhusmiddag, kommer detta fat att vara din allierade för en lyckad presentation av dina rätter.

Varumärket Bitz är känt för sin kvalitet och omsorg om detaljerna, och Bitz Wood -fatet är inget undantag. Träet är noggrant utvalt och behandlat för att garantera lång livslängd och hållbarhet. Dessutom är det lätt att rengöra, vilket gör det till ett perfekt val för daglig användning.

Bitz Wood är inte bara praktisk, den är också ett dekorativt föremål i sig själv. Med sin eleganta och stilrena design ger den en varm och naturlig känsla på bordet. Träet, med sina varma, naturliga toner, passar till alla inredningsstilar, oavsett om de är moderna, rustika eller bohemiska.

Och begränsa inte användningen till måltider: Bitz Wood -skålen kan också användas som presentationsbricka för dina aperitifer eller desserter. Den kommer snabbt att bli ett måste i ditt hem och din trädgård.

Kort sagt, Plat Bitz Wood är mycket mer än bara en tallrik, det är en riktig dekorativ accessoar och ett måste för din vardag. Lägg till den i din samling av köksredskap och låt dig förföras av dess charm och kvalitet. Beställ den nu och ge ditt hem och din trädgård en touch av stil och funktionalitet med Plat Bitz Wood.

Mer information

Varumärke Bitz
Tillverkarens SKU 26817
Färg trä/sand
Färg Beige
Storlek 22 cm - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1