Skål Bitz Wood [Storlek 12 cm]

Skål Bitz Wood [Storlek 12 cm]

121,81 kr

97,45 kr

-20%
Förvandla ditt hem till en avkopplande oas med Bitz Wood -skålen från Bitz - ett måste för ditt hem och din trädgård.
Lägg till i önskelista

Säljs av 4

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Skål Bitz Wood

Skålen Bitz Wood är ett måste för alla inredare. Skålen är tillverkad av Bitz, ett varumärke som specialiserar sig på kvalitetsprodukter för hem och trädgård, och är både elegant och funktionell.

Skålen är tillverkad av högkvalitativt trä och ger ditt hem en touch av natur och äkthet. Den runda formen och de lätt böjda kanterna gör den till ett attraktivt och behagligt föremål att titta på. Dessutom finns den i en rad olika storlekar för att passa alla smaker.

Oavsett om du vill använda den som papperskorg i hallen, fruktkorg i köket eller dekorativt inslag i vardagsrummet så passar den här skålen perfekt i alla rum i ditt hem. Den tidlösa designen gör den till ett mångsidigt föremål som passar i alla utrymmen.

Träet som används vid tillverkningen är hållbart och slitstarkt, vilket gör det till en kvalitetsprodukt som kommer att vara med dig i många år framöver. Dessutom är den lätt att ta hand om: torka bara av den med en fuktig trasa för att hålla den i perfekt skick.

Unna dig Bitz Wood Bowl för att ge ditt hem en touch av värme och natur. Du kommer inte att vilja vara utan den! Vänta inte längre utan lägg den i din korg nu.

Mer information

Varumärke Bitz
Tillverkarens SKU 26850
Färg naken
Färg Beige
Storlek 12 cm - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1