Skål Bitz Wood (x4) [Storlek 12 cm]

Skål Bitz Wood (x4) [Storlek 12 cm]

482,42 kr

327,36 kr

-32%
Förvandla ditt hem med Bols Bitz Wood, den oumbärliga accessoaren från Bitz för ditt hem och din trädgård.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Skål Bitz Wood (x4)

Skålen Bitz Wood är det perfekta tillbehöret för att ge hemmet eller trädgården en touch av elegans och mysighet. Med sin naturliga trädesign kommer den att ge en varm, rustik atmosfär till dina måltider med familj och vänner.

Skålen tillverkas av Bitz, ett varumärke som är känt för sina kvalitetsprodukter och sin känsla för detaljer, och den ser inte bara bra ut, den är också extremt hållbar. De material som används är noggrant utvalda för att säkerställa en lång livslängd för din Bitz Wood-skål.

Med en uppsättning på 4 skålar kan du enkelt servera dina gäster eller använda dem för vardagliga måltider. Tack vare sin generösa storlek rymmer dessa skålar en mängd olika livsmedel och är perfekta för att servera soppor, sallader, pasta eller till och med desserter.

Skålen Bitz Wood passar i alla miljöer, oavsett om den används inomhus eller utomhus. Den släta ytan som är lätt att rengöra gör den till en praktisk och hygienisk produkt. Den ergonomiska formen gör den dessutom lätt att hålla i och bekväm att använda.

Ge din inredning en touch av äkthet med dessa eleganta och funktionella träskålar. De är perfekta för en picknick i trädgården, en grillfest med vänner eller en familjemiddag och kommer att glädja dina gäster och ge ditt bord en touch av charm.

Missa inte chansen att köpa dessa högkvalitativa Bitz Träskålar till ditt hem eller din trädgård. Skäm bort dig själv eller ge bort dem till dina nära och kära för en touch av originalitet och förfining i deras vardag. Beställ nu och njut av den eleganta och praktiska Bitz Wood-skålen i din vardag.

Mer information

Varumärke Bitz
Tillverkarens SKU 28091
Färg trä/skog
Färg Beige
Storlek 12 cm - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 4