Poké/ramen-skål Bitz [Storlek 18 cm]

Poké/ramen-skål Bitz [Storlek 18 cm]

244,24 kr

176,91 kr

-28%
Upptäck poké/ramen-skålen Bitz, perfekt för att njuta av dina favoritpokéskålar och ramen hemma. Designad av Bitz för hem och trädgård.
Lägg till i önskelista

Säljs av 6

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Poké/ramen-skål Bitz

Bjud din familj och dina vänner på en skål full av goda saker att njuta av. Skålen från BITZ är perfekt för soppor, blandade sallader ochautres läckra rätter som ramen, japanska nudelsoppor, eller en hawaiiansk poke bowl, vanligtvis gjord med fisk och grönsaker. Skålen är tillverkad av robust stengods med en matt svart utsida och en glansig färgad glasyr på insidan. Den tål maskindisk och kan förvaras i mikrovågsugn, frys och ugn i upp till 220 grader.

Det slitstarka stengodssortimentet på BITZ omfattar ett stort antal produkter, från koppar och muggar till tallrikar, fat och skålar, som finns i olika storlekar och vackra färger. De olika produkterna kan enkelt matchas genom att blanda färger och storlekar, vilket skapar ett mycket personligt uttryck.
Den reaktiva glasyren i matt och blank version understryker stengodsets skönhet och gör varje produkt unik. Ingen produkt är den andra lik.

Mer information

Varumärke Bitz
Tillverkarens SKU 29876
Färg svart/grön
Färg Svart
Storlek 18 cm - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1