Poké/ramen-skål Bitz [Storlek 18 cm]

Poké/ramen-skål Bitz [Storlek 18 cm]

240,91 kr

174,49 kr

-28%
Upptäck poké/ramen-skålen Bitz, perfekt för att njuta av dina favoritpokéskålar och ramen hemma. Designad av Bitz för hem och trädgård.
Lägg till i önskelista

Säljs av 6

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Poké/ramen-skål Bitz

Bitz poké/ramen-skålen är det perfekta valet för att njuta av läckra poké bowls och ramen i ditt eget hem. Skålen har designats av Bitz och är ett måste för alla hemmakockar.

Med sin generösa storlek och djupa form är skålen perfekt för alla ingredienser till din poké bowl eller ramen. Du kan tillsätta färska grönsaker, ris, nudlar, kyckling, fisk eller någon annan valfri ingrediens för att skapa en hälsosam och välsmakande måltid.

Skålen är tillverkad av högkvalitativa material och är både robust och lätt, vilket gör den till ett praktiskt val för vardagsbruk. Den eleganta, minimalistiska designen gör den också till ett utmärkt tillskott till din porslinssamling.

Bitz poké/ramen-skålen passar för alla tillfällen, oavsett om det är en avslappnad middag med familjen, lunch med vänner eller att imponera på dina gäster på en middagsbjudning. Den mångsidiga stilen gör den också till ett utmärkt val för restauranger och kaféer.

Skålen är dessutom lätt att rengöra och tål maskindisk, vilket gör den till ett praktiskt val för den som har mycket att göra. Den är också säker att använda i mikrovågsugnen, så att du snabbt kan värma upp dina rester för en utsökt lunchpaus.

Kort sagt, Bitz poké/ramen-skålen är en produkt av högsta kvalitet som gör det enkelt att njuta av dina favoriträtter. Beställ nu och lägg till en touch av stil till din matlagning i hemmet med Bitz.

Mer information

Varumärke Bitz
Tillverkarens SKU 29881
Färg trä/skog
Färg Beige
Storlek 18 cm - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1