Salladsskål i porslin Villa Collection Fjord [Storlek 24,3x9 cm]

Salladsskål i porslin Villa Collection Fjord [Storlek 24,3x9 cm]

452,36 kr

322,84 kr

-29%
Upptäck salladsskålen i porslin Villa Collection Fjord, för en touch av förfining i ditt hem och din trädgård.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Salladsskål i porslin Villa Collection Fjord

Salladsskålen Villa Collection Fjord i porslin är ett måste för ditt hem och din trädgård. Tillverkad av det kända varumärket Villa Collection, kommer denna salladsskål att ge en elegant, modern touch till ditt bord.

Det högkvalitativa porslinet som används i denna salladsskål gör den inte bara attraktiv, utan också extremt slitstark. Du kommer att kunna använda den varje dag utan att oroa dig för att den går sönder eller skadas lätt. Dess design gör den också till ett utmärkt val för speciella tillfällen och middagar med vänner.

Med en diameter på XX cm är denna salladsskål perfekt för servering av sallader, frukt eller varma rätter som pasta eller ris. Dess djup och eleganta form gör den också till ett perfekt val för att presentera desserter eller aperitifrätter.

Salladsskålens design är inspirerad av de magnifika landskapen i fjordregionen, med sina rena linjer och mjuka färger. Den ger en touch av natur och enkelhet till ditt bord, samtidigt som den passar perfekt in i alla inredningsstilar.

Porslinet som används till denna salladsskål är också lätt att rengöra och underhålla. Du kan ställa den i diskmaskinen utan att oroa dig för att den ska ta skada, och den kommer att behålla sin glans och skönhet påorigine över tid.

Oavsett om det är för personligt bruk eller som present är Villa Collection Fjord salladsskål i porslin ett perfekt val för tous älskare av elegant design och kvalitet. Den är också ett utmärkt tillskott till alla porslinssamlingar och kommer att ge ditt hem en touch av elegans och sofistikering.

Missa inte chansen att äga denna vackra salladsskål i porslin Villa Collection Fjord. Beställ den nu och lägg till en touch av förfining till dina måltider och heminredning.

Mer information

Varumärke Villa Collection
Tillverkarens SKU 31082
Färg svart metallic
Färg Svart
Storlek 24,3x9 cm - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1