Porslinsset Bitz (x16)

Porslinsset Bitz (x16)

3 006,80 kr

2 061,66 kr

-31%
Unna dig set bordsservis Bitz (x16) för att förgylla ditt bord. Garanterad kvalitet och stil för ditt hem och din trädgård.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Porslinsset Bitz (x16)

set bordsservis Bitz (x16) är det perfekta tillbehöret för alla hem- och trädgårdsentusiaster. Denna set bordsservis, tillverkad av Bitz, innehåller 16 eleganta och moderna delar som ger ditt bord en sofistikerad touch.

Varje del av denna set är noggrant tillverkad av kvalitetsmaterial för att säkerställa hållbarhet och motståndskraft mot slitage. Tallrikarna, skålarna, kopparna och besticken har alla en unik och harmonisk design som skapar en sammanhängande och elegant estetik på ditt bord.

Oavsett om du ska ha en familjemiddag eller bjuda in gäster kommer set -servisen Bitz (x16) garanterat att imponera på dina gäster. Tallrikarna med sin präglade kant och skålarna med sin matta yta kommer att ge din kulinariska presentation en sofistikerad touch.

Dessutom är set också praktisk och lätt att använda varje dag. Alla delar tål maskindisk, så att du kan spara tid och energi vid rengöringen. Den robusta konstruktionen gör dem dessutom lämpliga för användning i mikrovågsugn, så att du enkelt kan värma upp dina rätter.

Slutligen är set Bitz (x16) ett utmärkt val för dig som vill sätta färg på ditt bord. Denna set finns i en rad livfulla nyanser som blått, rött, grått och svart, vilket gör att du kan lägga till en touch av personlighet i din inredning.

Kort sagt, set Bitz (x16) är ett måste för alla som uppskattar kvalitet, estetik och funktionalitet. Så vänta inte längre, lägg till den i din Maison & Jardin-kollektion idag och njut av en elegant, raffinerad måltid varje gång.

Mer information

Varumärke Bitz
Tillverkarens SKU 31215
Färg galaxy svart sandsten
Färg Svart
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 16