Kopp för tandborste Zone Danemark Ume [Storlek 8,3x8,3x10,3 cm]

Kopp för tandborste Zone Danemark Ume [Storlek 8,3x8,3x10,3 cm]
280,97 kr
Skapa en elegant känsla i badrummet med tandborstmuggen Zone Danemark Ume, en mjuk klassiker som känns behaglig att ta på.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Kopp för tandborste Zone Danemark Ume

Tandborstmuggen från badrumsserien Ume finns i eleganta mjuka toner. Det är en mjuk klassiker som är behaglig att ta på, formgiven av designtrion VE2 som också står bakomorigine seriens välproportionerade element. Höjd 10,3 cm.

Badrumstillbehörsserien Ume skapar en mycket enhetlig och harmonisk miljö, både för ögonen och för händerna.
Ume betyder plommonträd på japanska. En symbol för elegans, tålamod och styrka. Serien är inspirerad av U:et, den första bokstaven i nom, vilket ger den en klassisk men ändå modern personlighet med raffinerade, funktionella detaljer.
Tvålpumpen har till exempel en lång pip för optimal pumpfunktion. Toalettborsten har en praktisk innerbehållare som gör det enkelt att ta bort överflödigt vatten. Borsten har en praktisk längd och glider lätt på plats i behållaren.
Den eleganta pedalavfallsbehållaren har samma höjd som toalettborsten. Tillsammans ger de nytt liv åt ditt badrumsgolv. Den separata, rymliga 4-liters innerbehållaren gör det enkelt att placera en soppåse inuti utan att den syns.

Mer information

Varumärke Zone Danemark
Tillverkarens SKU 330399
Färg vit
Färg Vit
Storlek 8,3x8,3x10,3 cm - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1