Kopp för tandborste Zone Danemark Suii [Storlek 7,8x7,8x9 cm]

Kopp för tandborste Zone Danemark Suii [Storlek 7,8x7,8x9 cm]
170,78 kr
Förbättra din borstningsrutin med Suii kopp från Zone Danemark, en blandning av japansk minimalism och dansk design för ditt hem och din trädgård.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Kopp för tandborste Zone Danemark Suii

Tandborstmuggen Suii, tillverkad av blank termoplast, kombinerar strikt japansk minimalism med känslig dansk design. Resultatet är en modern och unik look som är ett blickfång och en frisk fläkt i kategorin.

Suii är det japanska ordet för övergång, en referens till en designdetalj i en av badrumsserierna. nom refererar också till synergin mellan japansk minimalism och dansk design. Serien består av en tvålpump och tandborstmugg i en låg, tjock version och en hög, tunn version samt en tvålkopp som håller tvålen torr och hygienisk. Den pedalmanövrerade papperskorgen rymmer 4 liter och de mekaniska delarna av designen är dolda. I serien Suii finns en liten innovation när det gäller toalettborsten. Huvudet är tillverkat av silikon, vilket förbättrar effektiviteten och hygienen och ger borsten ett unikt utseende. Basen på alla produkter är försedd med stötdämpande silikon.

Mer information

Varumärke Zone Danemark
Tillverkarens SKU 332182
Färg svart
Färg Svart
Storlek 7,8x7,8x9 cm - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1