Ljusstake Villa Collection Amat [Storlek 9,5x28,5 cm]

Ljusstake Villa Collection Amat [Storlek 9,5x28,5 cm]

195,27 kr

141,77 kr

-27%
Förvandla ditt hem till en oas av frid med ljusstaken Villa Collection Amat, ett måste i Maison & Jardin-kollektionen.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Ljusstake Villa Collection Amat

Ljusstaken Villa Collection Amat är ett underbart tillskott till ditt hem för att skapa en varm och rogivande atmosfär. Ljusstaken tillverkas av det kända varumärket Villa Collection, som är känt för sina kvalitetsprodukter och eleganta design, och kombinerar både funktionalitet och estetik.

Med sina rena linjer och svarta metallfinish passar denna ljusstake perfekt in i tous alla inredningsstilar, oavsett om de är moderna eller mer traditionella. Den är också perfekt för fans av skandinavisk design, tack vare dess minimalism och enkelhet.

Men denna ljusstake är inte bara ett dekorativt föremål. Den är också mycket praktisk och rymmer upp till tre ljus för att skapa en mjuk, romantisk atmosfär i vardagsrummet, sovrummet eller till och med på terrassen. Den robusta designen ger perfekt stabilitet för dina ljus, så att du kan njuta av deras ljus och värme till fullo.

Oavsett om du använder den för en romantisk kväll eller bara för att skapa en mysig atmosfär i ditt hem, är Villa Collection Amat ljusstake ett perfekt val för tous hem- och trädgårdsälskare. Med sin tidlösa elegans och exceptionella kvalitet kommer den garanterat att bli en viktig del av din inredning.

Missa inte chansen att ge ditt hem en sofistikerad touch med Villa Collection Amat ljusstake. Unna dig själv eller en nära och kär som uppskattar vackra saker. Beställ den nu och njut av en produkt av högsta kvalitet som lyser upp ditt hem på bästa möjliga sätt.

Mer information

Varumärke Villa Collection
Tillverkarens SKU 341083
Färg guld järn
Färg Gyllene
Storlek 9,5x28,5 cm - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1