Durkslag Zone Danemark Rocks [Storlek 11,7x7,5x1 cm]

Durkslag Zone Danemark Rocks [Storlek 11,7x7,5x1 cm]

204,68 kr

140,68 kr

-31%
Upptäck Zone Danemark Rocks durkslag, ett måste från Zone Danemark för ditt hem och din trädgård. Ta reda på mer nu!
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Durkslag Zone Danemark Rocks

Upptäck Zone Danemark Rocks durkslag, ett måste för alla dina köksbehov! Detta durkslag tillverkas av det välkända danska varumärket Zone Danemark och är utformat för att uppfylla de högsta kraven på kvalitet, funktionalitet och design.

Oavsett om du är en passionerad kock eller en tillfällig kock, kommer du att bli övertygad av de många kvaliteterna hos detta durkslag. Materialet i rostfritt stål garanterar oslagbar styrka och långvarig användning. Dessutom ger den stenformade finishen en touch av originalitet till ditt kök.

Durkslaget Zone Danemark Rocks har utformats speciellt för att filtrera din mat effektivt, samtidigt som det är optimalt lätt att använda. De små perforeringarna håller kvar små bitar utan att blockera vätskans passage. Så du kan enkelt förbereda din pasta, skölja dina grönsaker eller tömma din frukt.

Den ergonomiska utformningen och de halkfria silikonhandtagen gör den enkel och säker att hålla i, även när händerna är våta. Dessutom är durkslaget lätt och enkelt att hantera, vilket gör det perfekt för vardagsbruk.

Tack vare sin kompakta storlek är Zone Danemark Rocks durkslag lätt att förvara i köket, utan att ta upp för mycket utrymme. Du kan också hänga upp det för att spara utrymme, tack vare silikonringen.

Sist men inte minst är durkslaget lätt att rengöra och tål maskindisk, vilket gör ditt liv i köket enklare. Det är utformat för att hålla länge och kommer att vara din trogna allierade under många år framöver.

Oavsett om du är en inbiten kock eller en hobbyist som bryr sig om kvaliteten på dina redskap, kommer Zone Danemark Rocks durkslag att övertyga dig med sin effektivitet, hållbarhet och originella design. Titta inte längre, detta durkslag är det viktigaste tillbehöret för alla dina matlagningsbehov!

Mer information

Varumärke Zone Danemark
Tillverkarens SKU 461953
Färg silver
Färg Silver
Storlek 11,7x7,5x1 cm - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1