Gummimatta Casa Selección Welcome Tree

Gummimatta Casa Selección Welcome Tree
157,93 kr
Välkomna dina gäster till ditt hem på ett elegant sätt med dörrmattan i gummi Casa Selección Welcome Tree, en skapelse av varumärket Casa Selección.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Gummimatta Casa Selección Welcome Tree

Gummimattan Welcome Tree från Casa Selección är både praktisk och elegant för att välkomna gäster till ditt hem. Den tillverkas av det kända varumärket Casa Selección och har en modern design med ett trädmotiv som ger din entré en touch av natur.

Dörrmattan har en läderfinish som ger den en lyxig och elegant look. Dess generösa mått på [insert dimensions] gör den till ett perfekt val för entrédörrar i alla storlekar.

Dörrmattan är tillverkad av högkvalitativt gummi och är slitstark och tålig mot vardagligt slitage. Gummimaterialet är också perfekt för att fånga upp salt, damm och fukt från dina skor, så att ditt hem hålls rent och snyggt.

Förutom att dörrmattan är praktisk är den också en vacker inredningsdetalj för ditt hem. Det präglade trädmotivet och läderfinishen gör den till ett attraktivt föremål som ger din entré personlighet.

Denna dörrmatta är perfekt för inrednings- och trädgårdsdekoratörer som vet hur man kombinerar det praktiska med det njutbara. Placera den framför din ytterdörr, på din balkong eller i din trädgård för att ge en fräsch touch till utsidan av ditt hem.

Kort sagt, Welcome Tree Casa Selección gummimatta är ett måste för alla som vill välkomna sina gäster med stil och elegans. Lägg till den i din samling av hem- och trädgårdsartiklar och låt den ge en ny touch till din vardagsrumsinredning.

Mer information

Varumärke Casa Selección
Tillverkarens SKU 49576
Färg svart/beige
Färg Svart
Storlek TU - Franska storlekar som standard