Klädhängare Casa Selección Thone Álamo Y Abedul

Klädhängare Casa Selección Thone Álamo Y Abedul
906,21 kr
Upptäck Casa Selección Thone klädhängare för en modern och elegant touch till din garderob eller ditt hem. Tillverkad av álamo och björkträ.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Klädhängare Casa Selección Thone Álamo Y Abedul

Casa Selección Thone-bältet har en modern och elegant design som kommer att ge en sofistikerad touch till ditt omklädningsrum eller vardagsrum. Bältet är designat av Casa Selección, ett varumärke som är känt för sina högkvalitativa produkter, och är tillverkat av tonfisk, ett exotiskt träd som är känt för sin styrka och motståndskraft.

Kombinationen av poppel och björk ger bältet en touch av värme och natur, samtidigt som den garanterar hållbarhet och tillförlitlighet. Med en bärförmåga på upp till 10 kg är det perfekt för att binda fast tunga föremål som smör, kläder eller badrockar.

Bältet är perfekt för den kräsne entusiasten som vill skapa ett elegant och organiserat förvaringsutrymme. Förutom att vara funktionellt kommer det att ge ditt hem en touch av stil tack vare sin ergonomiska form och eleganta finish.

Oavsett om du använder det i ditt omklädningsrum, din garderob eller till och med på din arbetsplats, kommer detta bälte att vara en verklig tillgång för att hålla dina kläder i perfekt skick. Den lätta vikten och kompakta storleken gör det enkelt att använda och förvara.

Leta inte längre efter det perfekta bältet för ditt hem och din trädgård: Casa Selección Thone-bältet är den perfekta lösningen för att kombinera praktik och estetik. Unna dig denna kvalitetsprodukt för oklanderlig organisering av dina kläder.

Mer information

Varumärke Casa Selección
Tillverkarens SKU 61097
Färg svart
Färg Svart
Storlek TU - Franska storlekar som standard