Akryl kvarn Lacor 14 cm [Storlek 14x6x6 cm]

Akryl kvarn Lacor 14 cm [Storlek 14x6x6 cm]

388,46 kr

248,65 kr

-36%
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 8 eller 10 dagar

Beskrivning

Akryl kvarn Lacor 14 cm

Glöm inte att kryddor förlorar sin arom när de mals. Du får mer smak och arom om du maler pepparn när du bara blandar i den; det är dessa små detaljer som berikar vår måltid. Å andra sidan har kryddbåtarna redan en inbyggd kvarnmekanism Den är vanligtvis tillverkad av plast, som inte har den hårdhet som krävs för ett kvalitetsmalverk (fint och homogent)

Pepparkvarn av polykarbonat Den har det traditionella systemet för kryddkvarnar: den övre tråden rör en central axel som överför rotation till en kugghjulsformad keramisk mekanism, som tar emot pepparkorn eller autres kryddor och slipar.

Pepparkvarnen är tillverkad av polykarbonat, ett plastmaterial som är mycket transparent, lätt och stöttåligt och som inte överför smaker och lukter till livsmedel.

Pepparkvarnen i polykarbonat finns i 3 storlekar: 14, 18 och 23 cm. Du kan välja vilken du vill ha i rullgardinsmenyn mittemot bilden. Du hittar rätt storlek för köket och för servering vid bordet, så att Diners kan ge dina rätter en personlig touch.

Mer information

Varumärke Lacor
Tillverkarens SKU 62814
Färg grå/ transparent
Färg Vit
Storlek 14x6x6 cm - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen