Speglar av plast Casa Selección (x3)

Speglar av plast Casa Selección (x3)

126,79 kr

114,24 kr

-10%
Lägg till funktionalitet och stil till ditt hem med uppsättningen av 3 plastspeglar Casa Selección från Casa Selección.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Speglar av plast Casa Selección (x3)

Set med 3 plastgazebos Casa Selección är det perfekta tillbehöret för att ge ditt hem eller din trädgård en touch av stil och funktionalitet. Dessa lampor är tillverkade av högkvalitativ polypropen och är lätta och hållbara, vilket ger lång livslängd och enkel användning.

Varje lampa har en diameter på 10,5 cm, vilket gör dem idealiska för användning i alla rum i huset. Oavsett om du använder dem för att sminka dig i badrummet, kontrollera ditt sovrum eller för att lägga till ett dekorativt element i vardagsrummet, kommer dessa plastspeglar säkert att komma väl till pass.

Speglarnas eleganta, moderna design smälter perfekt in i alla inredningsstilar, oavsett om de är klassiska eller moderna. De är också lätta att rengöra och underhålla, vilket gör dem idealiska för daglig användning.

Som ett pålitligt namn inom hem- och trädgårdsmöbler garanterar Casa Selección produkter av högsta kvalitet. Vi är säkra på att du kommer att bli nöjd med ditt köp och att dessa plastspeglar snabbt kommer att bli en oumbärlig del av din vardag.

Lägg till denna set med 3 plastspeglar Casa Selección till din samling av hem- och trädgårdstillbehör och njut av en praktisk, snygg och hållbar set för daglig användning.

Mer information

Varumärke Casa Selección
Tillverkarens SKU 802702
Färg oro
Färg Gyllene
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 3