Planteringskärl Casa Selección Stoneware (x2)

Planteringskärl Casa Selección Stoneware (x2)

95,98 kr

89,74 kr

-7%
Ge ditt hem och din trädgård en elegant makeover med detta paket med 2 planteringskärl i stengods från Casa Selección!
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Planteringskärl Casa Selección Stoneware (x2)

Letar du efter ett elegant sätt att visa upp dina inomhusväxter? Då är denna uppsättning med 2 keramiska planteringskärl Stoneware från Casa Selección det perfekta valet.

Dessa krukor är tillverkade av högsta kvalitet av det välkända varumärket Casa Selección och är perfekta för att lägga till en touch av stil till ditt hem och din trädgård. Deras keramiska yta stoneware ger dem ett raffinerat utseende och de är idealiska för att hålla en mängd olika växtstorlekar.

Oavsett om du vill lysa upp ditt vardagsrum eller ge ditt kök en touch av grönska är dessa krukor ett perfekt tillskott till alla interiörer. Den unika, eleganta designen passar alla inredningsstilar.

Keramiken stoneware som används vid tillverkningen av dessa planteringskärl är inte bara estetiskt tilltalande, utan också hållbar och slitstark. Du kommer att kunna njuta av dina favoritväxter i dessa krukor under många år framöver.

Dessutom är detta paket med 2 planteringskärl extremt mångsidigt. Du kan använda dem tillsammans för att skapa ett vackert arrangemang av växter, eller använda dem separat för att lyfta fram olika delar av ditt hem.

Oavsett om du älskar inredning eller är en hängiven trädgårdsmästare är denna uppsättning med 2 keramiska planteringskärl stoneware från Casa Selección det perfekta valet för att ge stil och en naturlig touch till din inredning. Gå vidare och unna dig dessa planteringskärl idag!

Mer information

Varumärke Casa Selección
Tillverkarens SKU 802798
Färg vit/brun
Färg Vit
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 2