Smyckeskrin Casa Selección (x2)

Smyckeskrin Casa Selección (x2)

154,50 kr

136,63 kr

-12%
Ge liv åt din smyckessamling med eleganta förvaringslådor från Casa Selección. Komplettera ditt hem med stil och funktionalitet.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Smyckeskrin Casa Selección (x2)

Upptäck vårt set med 2 smyckeskrin Casa Selección, en produkt från Casa Selección som du behöver för att förvara dina smycken snyggt. Dessa askar är tillverkade av kvalitetsmaterial och har en elegant finish som ger din smyckesförvaring en sofistikerad touch.

Boxarna är utformade för att rymma en mängd olika smycken och har rymliga och praktiska fack för dina dyrbara ringar, halsband, örhängen och autres accessoarer. Så att du enkelt kan organisera och skydda dina favoritsmycken samtidigt som du har dem inom räckhåll.

Den moderna, raffinerade designen på dessa askar gör dem också till ett vackert dekorativt föremål för ditt hem. Oavsett om du placerar dem på toalettbordet, i bokhyllan eller i omklädningsrummet kommer de att ge ditt hem en sofistikerad touch.

Tack vare sin lilla storlek är dessa smyckeskrin också perfekta för resor. Du kan ta med dig dina smycken vart du än går utan att behöva oroa dig för att tappa bort dem eller skada dem.

Dessa smyckesaskar finns i ett paket om 2 och är också den perfekta presenten till dina nära och kära som brinner för smycken och heminredning. De är perfekta för alla tillfällen, oavsett om det är födelsedag, mors dag eller bara för att göra någon glad.

Unna dig själv eller dina nära och kära denna uppsättning med 2 smyckeskrin Casa Selección, en kvalitetsprodukt från kategorin Hem & Trädgård. Beställ nu och lägg till en dos elegans till din smyckesförvaring.

Mer information

Varumärke Casa Selección
Tillverkarens SKU 802985
Färg vit/natur
Färg Vit
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 2