Klädhängare med 4 krokar i mdf-metall Casa Selección

Klädhängare med 4 krokar i mdf-metall Casa Selección
162,33 kr
Organisera ditt hem med stil med Casa Selección klädhängare med 4 krokar i MDF och metall. Perfekt för hemmet, sovrummet eller kontoret.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Klädhängare med 4 krokar i mdf-metall Casa Selección

Denna klädhängare med 4 krokar är ett elegant och praktiskt tillskott till ditt hem. Tillverkad av högkvalitativ MDF och metall, den är stark och hållbar och klarar vikten av flera kappor, jackor eller väskor. Den eleganta, moderna designen passar perfekt för alla inredningsstilar. Oavsett om du vill installera den i hallen, sovrummet eller badrummet kommer denna klädhängare att bli ett funktionellt och attraktivt tillskott i ditt hem.

Klädhängaren Casa Selección med 4 krokar är inte bara praktisk för upphängning av dina saker, den är också mycket trendig. Den är inspirerad av minimalistisk design och kommer att ge ditt hem en modern touch. MDF-träfinishen ger den en varm och naturlig look, medan metallkrokarna ger den en modern touch.

Men den här klädhängaren är inte bara vacker, den är också praktisk. De fyra krokarna gör att du kan hänga flera klädesplagg och accessoarer samtidigt, vilket är perfekt för stora familjer eller när du har gäster. Dessutom är den enkel att installera och tar inte mycket plats. Så du kan enkelt flytta den om du vill ändra layouten på dina möbler.

Oavsett om du är en inredningsentusiast eller bara letar efter en funktionell klädhängare, är denna modell från Casa Selección ett utmärkt val. Den kombinerar estetik, kvalitet och funktionalitet till perfektion. Lägg till en touch av stil i din hall eller ditt sovrum med denna klädhängare med 4 krokar i MDF-metall. Gör ditt hem ännu mysigare och mer organiserat med denna magnifika produkt från kategorin Hem & Trädgård.

Mer information

Varumärke Casa Selección
Tillverkarens SKU 803003
Färg beige/vit
Färg Beige
Storlek TU - Franska storlekar som standard