Klädhängare i metall och trä med 4 krokar Casa Selección

Klädhängare i metall och trä med 4 krokar Casa Selección
98,80 kr
Välj elegans och funktionalitet med klädhängaren i metall och trä med 4 krokar från Casa Selección, perfekt för hem och trädgård.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Klädhängare i metall och trä med 4 krokar Casa Selección

Klädhängare med 4 krokar i metall och trä Casa Selección är ett viktigt tillbehör för ett organiserat och elegant hem. Tillverkad av det kända varumärket Casa Selección, kombinerar denna klädhängare robusthet och stil.

Blandningen av metall och trä gör den till ett modernt och tidlöst dekorativt element som passar perfekt i alla inredningsstilar. Den eleganta designen och de fyra krokarna gör det enkelt att hänga upp rockar, jackor, väskor och autres accessoarer.

Klädhängaren är tillverkad av kvalitetsmaterial och är både robust och hållbar. Den klarar vikten av flera klädesplagg utan att bukta, vilket gör den till ett perfekt val för stora familjer eller personer som gillar att ha många kläder inom räckhåll.

Klädhängaren passar perfekt i hallen, sovrummet eller badrummet och kommer att smälta in perfekt i ditt hem. Dess eleganta, funktionella utseende gör den också till ett utmärkt val för kontor eller butiker.

Klädhängaren Casa Selección i metall och trä med 4 krokar är enkel att installera och är ett måste för alla husägare som vill ha ordning och stil i sitt hem. Unna dig denna praktiska, designade accessoar idag och lägg till en touch av elegans i ditt hem.

Mer information

Varumärke Casa Selección
Tillverkarens SKU 803568
Färg vit
Färg Vit
Storlek TU - Franska storlekar som standard