Smyckeskrin mdf-velours Casa Selección (x2)

Smyckeskrin mdf-velours Casa Selección (x2)

287,95 kr

243,39 kr

-15%
Visa upp dina smycken med eleganta MDF-lådor i sammet från Casa Selección. Perfekt för hemmet eller trädgården.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Smyckeskrin mdf-velours Casa Selección (x2)

Unna dig elegant och praktisk förvaring av dina smycken med denna uppsättning av 2 smyckeskrin i MDF med sammet från Casa Selección.

Dessa askar är tillverkade av högkvalitativt MDF-trä och har en modern, sofistikerad design som kommer att passa perfekt in i din inredning. Det mjuka sammetsfodret på insidan skyddar dina dyrbara smycken från repor och skador.

Varje ask har ett transparent glaslock så att du enkelt kan se och välja dina smycken utan att behöva ta ut dem ur fodralet. Dessutom hjälper de små avdelarna inuti dig att hålla dina smycken organiserade och trasselfria.

Detta set med 2 smyckeskrin är perfekt för smyckesälskare som vill hålla sina smycken säkra och i perfekt skick. De är perfekta för förvaring av ringar, halsband, örhängen och armband.

Lägg till en touch av lyx till ditt förvaringsutrymme med dessa magnifika smyckesaskar Casa Selección. De är också perfekta som gåva till en älskad person med passion för smycken.

Låt inte dina smycken ligga i en låda utan ge dem den förvaring de förtjänar med detta set med 2 smyckeskrin i MDF och sammet Casa Selección. Beställ nu och ge dina smycken en elegant och säker plats att glänsa på. Dessa smyckesaskar är perfekta för hemmet och trädgården och är ett måste för alla som vill organisera sina smycken med stil.

Mer information

Varumärke Casa Selección
Tillverkarens SKU 804708
Färg terracota/grå
Färg Röd
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 2