Ovalt fat Bitz [Storlek 45x34cm]

Ovalt fat Bitz [Storlek 45x34cm]

965,44 kr

658,24 kr

-32%
Upptäck elegansen och kvaliteten hos den ovala skålen Bitz, perfekt för att förhöja dina sallader tack vare den glänsande gröna emaljen på insidan och den reaktiva matta på utsidan." MaisonetJardin Gourmet
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Ovalt fat Bitz

Stort ovalt fat BITZ i svart stengods med en magnifik glänsande mörkblå glasyr på insidan kombinerat med en vacker reaktiv matt glasyr på utsidan. Fatet är perfekt för stora sallader och som dekoration. Tål maskindisk.

Denna vackra kombination av matt utsida och fantastiskt glänsande insida kommer aldrig att sluta att glädja dig. Den matta, reaktiva glasyren som täcker faten och alla autres produkter i stengodsserien från Christian Bitz gör dem unika. Märken, repor och mönster framträder på olika sätt i glasyren, och ingen produkt är den andra lik när tillverkningsprocessen är avslutad. Detsamma gäller för den imponerande glansiga, tonade emaljen inuti. Kombinationen av olika variationer BITZ i ett vackert, gemensamt universum ger serien ett levande och mycket individuellt uttryck. Fatet mäter 45 x 34 cm.

Mer information

Varumärke Bitz
Tillverkarens SKU 821285
Färg svart/mörkblå
Färg Svart
Storlek 45x34cm - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1