Salladsskål Bitz [Storlek 24 cm]

Salladsskål Bitz [Storlek 24 cm]

452,36 kr

306,68 kr

-32%
Sätt färg på bordet med salladsskålen Bitz: svart stengods, glansig lila glasyr på insidan och reaktiv matt på utsidan. Perfekt för hem och trädgård.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Salladsskål Bitz

Salladsskål BITZ i svart stengods med en glansig grå glasyr på insidan kombinerat med en reaktiv matt glasyr på utsidan. Salladsskålen är perfekt för sallader och snacks. Tål maskindisk, mikrovågsugn och ugn upp till 220 grader. Diameter 24 cm, höjd 6,5 cm.

Den här vackra kombinationen av matt utsida och fantastiskt glänsande insida kommer aldrig att sluta att glädja dig. Den matta, reaktiva glasyren som täcker salladsskålarna och alla autres produkter i stengodsserien från Christian Bitz gör dem unika. Märken, repor och mönster framträder på olika sätt i glasyren och ingen produkt är den andra lik när tillverkningsprocessen är avslutad. Detsamma gäller för den imponerande glansiga, tonade emaljen inuti. Genom att kombinera de olika variationerna på BITZ till ett vackert, gemensamt universum får serien ett livfullt och mycket individuellt uttryck.

Mer information

Varumärke Bitz
Tillverkarens SKU 821428
Färg svart/grå
Färg Svart
Storlek 24 cm - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1