Vas Bitz [Storlek 50 cm]

Vas Bitz [Storlek 50 cm]

2 968,24 kr

1 968,88 kr

-34%
Lägg till en touch av stil i ditt hem eller din trädgård med Bitz vasen, designad av Bitz. Ett måste för din inredning.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Vas Bitz

Vasen Bitz är det perfekta tillbehöret för att ge ditt hem eller din trädgård en touch av stil. Denna vas är designad av varumärket Bitz och är både elegant och praktisk, vilket ger en idealisk förvaringslösning för dina blommor eller växter.

Vasen Bitz är tillverkad av högkvalitativa material och är stark och hållbar, vilket garanterar långvarig användning. Den eleganta, moderna designen smälter lätt in i alla inredningar, oavsett om de är moderna eller mer traditionella.

Tack vare sin unika form kan vasen användas för att visa upp en enstaka blomma eller för att skapa en originell bukett genom att kombinera flera stjälkar. Den breda öppningen kan också användas för att skapa stora, spektakulära blomsterarrangemang.

Vasen Bitz är inte bara vacker utan också funktionell. Den platta basen och den utsvängda formen ger maximal stabilitet och förhindrar att den tippar över. Den släta ytan gör den dessutom lätt att rengöra och underhålla.

Vasen Bitz är perfekt för inomhus- eller utomhusbruk eftersom den är väderbeständig och kan utsättas för direkt solljus utan risk för missfärgning. Den är också perfekt för att dekorera din terrass eller balkong, och ger en touch av natur till ditt utomhusutrymme.

Vasen Bitz är inte bara ett dekorativt inslag, den kan också användas som förvaringskruka för köksredskap, kontorsmaterial eller små vardagsföremål. Den är mångsidig och praktisk och ett måste för alla inredare.

Vasen Bitz finns i en rad olika storlekar och färger och erbjuder många sätt att göra din inredning personlig. Du kan kombinera dem för att skapa en harmonisk helhet, eller använda dem individuellt för att ge ett stänk av färg till ett rum.

Denna vas tillverkas med omsorg av Bitz och förkroppsligar excellens och kvalitet. Dess eleganta design och funktionalitet gör den till ett perfekt val att lägga till i din samling av dekorativa föremål eller att ge som gåva till en älskad.

Lägg till en touch av förfining i ditt hem med Bitz vasen. Med sin unika design och mångsidighet är den det perfekta valet för alla som vill lägga till en touch av stil och funktionalitet till sitt hem eller sin trädgård. Beställ nu och låt dig förföras av kvaliteten och estetiken hos denna oumbärliga vas.

Mer information

Varumärke Bitz
Tillverkarens SKU 872933
Färg brun
Färg Brun
Storlek 50 cm - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1