Karaff Bitz [Storlek 1,2 L]

Karaff Bitz [Storlek 1,2 L]

183,03 kr

181,93 kr

Upptäck Bitz karaff, som kombinerar elegans och nordisk minimalism. Dess kristallklara glas och kapacitet på 1,2 liter gör den till ett måste för ditt hem och din trädgård.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Karaff Bitz

En elegant karaff i kristallglas vars form är i perfekt harmoni med nordisk minimalism. Karaffen rymmer 1,2 liter och är tack vare sin tidlösa design vacker på alla bord.

Ställ den vackra karaffen fylld med färska, goda drycker på bordet och sätt din egen personliga prägel på smak och utseende. Lek med smak och doft och lägg t.ex. till skivor av lime eller apelsin, frysta bär som isbitar, färsk frukt eller en bukett dekorativa, välsmakande örter. Glasserien är tillverkad av helt transparent miljövänlig kristall, och tillverkas med en patenterad process där den blyfria glasmassan behandlas så att den blir otroligt klar och extremt hållbar. Vi rekommenderar att glaset diskas innan det används för första gången. Vid diskning i diskmaskin är det viktigt att välja diskmedel med låg alkalinhalt och att välja ett lågtemperaturprogram court. Det är också viktigt att saltbehållaren inte är tom. När du diskar miljövänliga kristaller är det dessutom en bra idé att tillsätta en halv deciliter lågtempererad ättika i diskmaskinen.

Mer information

Varumärke Bitz
Tillverkarens SKU 911937
Färg transparent
Färg Vit
Storlek 1,2 L - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1