Klädhängare Casa Selección Álamo Y Abedul

Klädhängare Casa Selección Álamo Y Abedul
618,01 kr
Lägg till en touch av chic till din inredning med look klädhängare i álamo och abedul från Casa Selección för Maison & Jardin.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Klädhängare Casa Selección Álamo Y Abedul

Uppdatera din bostad med det eleganta valet för ditt hem: Casa Selección Poplar & Birch. Tillverkad av förstklassiga material från det välkända varumärket Casa Selección, kommer denna dörrkarm att ge en touch av stil och funktionalitet till alla delar av ditt hem.

Dörrkarmen är tillverkad av en perfekt kombination av poppel och björk och är både robust och elegant. Tack vare sin kvalitetskonstruktion klarar den en maxvikt på 10 kg, vilket ger dig praktiskt förvaringsutrymme för dina väskor, kläder och autres tillbehör.

Denna bänkställning är perfekt för inomhus- och trädgårdssporter och passar perfekt in i din inredning. Oavsett om du placerar den i entrén, vardagsrummet eller sovrummet kommer den att ge din inredning en sofistikerad touch.

Casa Selección bänkstativ i poppel och björk är lätt att montera och sparar utrymme samtidigt som dina tillhörigheter hålls organiserade och tillgängliga. Dessutom gör den lätta, kompakta designen den till ett perfekt val för små utrymmen som lägenheter eller studentrum.

Klädhängaren Casa Selección Poplar & Birch ger ditt hem både stil och funktionalitet. Det är ett måste för varje modernt hem. Vänta inte längre, lägg till denna eleganta och praktiska pjäs till din inredning idag!

Mer information

Varumärke Casa Selección
Tillverkarens SKU 93295
Färg beige
Färg Beige
Storlek TU - Franska storlekar som standard